Prima pagină > Cele mai > Cele mai ciudate nasteri

Cele mai ciudate nasteri

Cele mai ciudate nasteri
Nasterea unui copil este intotdeauna captivanta, dar aceste zece cazuri sunt deosebit de interesante! In timp ce unele dintre ele pot fi explicate datorita stiintei, restul te vor uimi pentru un timp.

Cele mai ciudate nasteri - FOTO

1. Gemene nascute din doua utere

twins-born-from-separate-wombs.jpg

O femeie din Michigan cu doua utere a nascut doua fetite, cate una din fiecare uter. Un astfel de caz se poate intalni la 5 milioane.

2. Gemene de culori diferite

different-colored-twins.jpg

Acest fenomen este posibil in cazul in care unul dintre parinti este alb iar celalalt negru. Miya si Leah Durrant s-au nascut in 2008 aratand la fel, fiind diferite doar din punct de vedere al culorii pielii si ochilor. Si mai interesant este faptul ca in 2001 Alison a mai dat nastere unei perechi de gemene, Lauren si Hayleigh, de culori diferite, de asemenea.

3. Rajo Devi – a nascut la 70 de ani

rajo-devi.jpg

Rajo Devi a dat nastere primului ei copil in 2008, la 70 de ani, devenind astfel cea mai in varsta femeie care a devenit mama. Femeia nu a putut ramane insarcinata in tinerete, iar la varsta la 50 de ani a intrat la menopauza.

4. Lina – cea mai tanara mama

lina.jpg

Daca cea mai in varsta mama are 70 de ani, cea mai tanara, Lina, are 5 ani. Bebelusul Linei a fost crescut de mama acesteia, crezand ca Lina este sora lui. Copilul a avut o viata normala si sanatoasa, iar Lina a nascut a doua oara 33 de ani mai tarziu.

5. James Elgin Gill – cel mai mic copil nascut

james-elgin-gil.jpg

James Elgin Gill s-a nascut la 21 de saptamani si 5 zile, dar a reusit sa supravietuiasca. La nastere cantarea 482 de grame si a stat in incubator pana a ajuns la o greutate normala.

6. Carmelina Fedele – mama care a nascut cel mai mare copil

carmelina-fedele.jpg

Carmelina Fedele a dat nastere celui mai mare copil in 1955. Copilul a avut la nastere 10.2 kilograme. Un alt copil din Indonezia nascut in 2009 a cantarit la nastere 8.7 kilograme.

7. Bhuri Kalbi – a nascut in toaleta unui tren

bhuri-kalbi.jpg

Bhuri Kalbi a nascut in toaleta unui tren, in timpul unei calatorii. Femeia era insarcinata in sapte luni si nu se astepta sa nasca. Copilul a cazut pe sina trenului dar in mod miraculor a supravietuit.

8. Carolina Chirindza – a nascut in copac

carolina-chirindza.jpg

Carolina Chirindza a dat nastere fetitei ei, Rositha, intr-un copac. In 2000, casa Carolinei a fost luata de apa, iar femeia s-a urcat intr-un copac pentru a se salva. Acolo a stat timp de patru zile, fara mancare, iar in cea de cincea zi a nascut. Un elicopter le-a venit in ajutor si le-a salvat pe cele doua.

9. Siti Rahma – copilul cu inima in afara corpului

siti-rahma.jpg

Anul acesta in luna septembrie, Siti Rahma a fost diagnosticat cu Ectopia cordis (ectocardia, exocardia) la nastere. Ectopia cordis este o malformatie rara congenitala in care inima este partial sau total iesita in afara cavitatii toracice.

10. Gemeni cu tati diferiti

mia-washington.jpg

Mia Washington a dat nastere unei perechi de gemeni, dar sotul ei este tatal biologic doar al unuia dintre baieti. Mia este prima femeie care a ramas insarcinata cu doi barbati diferiti si a nascut gemeni. Femeia a ramas insarcinata prima data cu sotul ei, dar fara sa stie la scurt timp s-a intalnit cu un alt barbat si cel de-al doilea ovul a fecundat. Adevarul a fost descoperit cand cei doi s-au nascut si unul dintre ei nu semana cu tatal lor.

http://stiri.rol.ro

Reclame
Categorii:Cele mai
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: