Prima pagină > Cele mai > Cele mai utilizate programe contabile.

Cele mai utilizate programe contabile.

Cele mai utilizate programe contabile

Companiile, întreprinderile, instituţiile, societăţile de orice fel şi mărime, persoanele juridice din întreaga lume întocmesc „conturi” şi situaţii financiare pentru a fi prezentate utilizatorilor de informaţii, proprietarilor, controlorilor, administratorilor, organelor fiscale, după o metodologie unică – aceasta este contabilitatea. Ea este una dintre cele mai vechi ştiinţe pe care le cunoaşte omenirea şi care pretinde a se dezvolta până în prezent. Programele contabile apar şi să se dezvoltă în dependenţă de cererea pieţii.
Întrucât Î.S. „Fiscservinform” prestează servicii ce intră în legătură directă cu programele contabile utilizate de către clienţii săi, s-a decis efectuarea unui un sondaj pe un eşantion de 2158 agenţi economici cu privire la metoda de gestionare contabilă.
Prin urmare, lider pe piaţa autohtonă de servicii contabile apare programul de evidenţă contabilă 1C cu toate versiunile sale. Cea mai populară versiune utilizată de cei anchetaţi este 1C 7.7 – 54%, urmată de 1C 8 – 9%. Un procent mic au acumulat programele Universal Accaunting, Wizcount, Grossbook. Totuşi, în virtutea oportunităţilor oferite de programele contabile, 19% din respondenţi au specificat că nu sunt posesori a acestora şi utilizează pentru evidenţa contabilă programul „Excel”.

http://www.contabilsef.md

Reclame
Categorii:Cele mai
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: