Prima pagină > Cele mai > Cle mai frumoase locatii de pe pamant.

Cle mai frumoase locatii de pe pamant.

Asa cum era de asteptat eceste locuri au devenit puncte de mare interes turistic. Nici nu este de mirare pentru ca privelistea care poate fi admirata iti taie respiratia si orice excursie la oricare dintre aceste locatii va deveni cu siguranta un mement unic si de neuitat.

Marea bariera de corali – Australia –este cel mai mare recif de corali din lume si este considerat patrimoniu national si mondial

marea bariera de corali din Australia

Ruinele incase ale orasului Machu Picchu – Peru – comform legendei, ruinele sunt considerate un loc sacru si reprezinta unul din cele mai enigmatice siteuri arheologice din lume. Orasul este considerat una din minunile arhitecturale ale lumii vechi.

Taj Mahal – India – a fost construit de imparatul Shah Jahan in memoria si din dragoste pentru sotia sa. Este cel mai bine conservat monument istoric din lume.

Piramidele – Egipt – piramidele egiptene sunt cele mai mari monumente istorice si de-a lungul timpului au pornit mari controverse legate de modul in care ele au fost construite. Piramidele sunt cea mai importanta atractie turistica a Egiptului.

Marele canion – SUA – este una din marile atractii turistice ale SUA. Se estimeaza ca Marele canion a fost modelat de raul Colorado in decursul a 6 milioane de ani.

Muntii Stancosi Canadieni – Canada

Marea migratie a animalelor din Serengeti – Africa – migratia masiva a animalelor in cautarea unor noi surse de hrana ofera un spectacol impresionat, unic in lume.

Marele zid chinezesc China – cu o lungime de 6400 km este cu siguranta cel mai lung zid din lume. A fost construit cu aproximativ 2000 de ani in urma ca protectie impotriva invaziilor.
marele zid chinezesc

Insula Bora Bora – Polinezia Franceza – probabil ca este cea mai frumoasa locatie turistica din lume. Este intruchiparea visului vacantei perfecte.
cea mai frumoasa insula cea mai frumoasa locatie turistica din lume

Cascada Iguazu – granita Argentina-Brazilia-Paraguai – este considerata cea mai frumoasa cascada din lume.
cea mai frumoasa cascada din lume
Reclame
Categorii:Cele mai
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: