Prima pagină > Cele mai > Cele mai ciudate case

Cele mai ciudate case

Cele mai ciudate case

Sunt oameni pentru care a avea o casa inseamna altceva decat pentru marea majoritate a oamenilor. Plecand de la idei indraznete, cele mai ciudate case din lume sunt speciale si mai ales inedite.

Au forme cu totul aparte, sunt construte din materiale deosebite si neconventionale, fata de cele traditionale, din care restul oamenilor si-au facut locuintele.

Toti proprietarii caselor ciudate sunt, fara exceptie, niste vizionari, si sutin ca locuintele lor speciale le ofera tot confortul de care au nevoie. Mai mult, casele ciudate, le-au adus si celebritatea.

Unele dintre aceste case au fost vandute pentru sume cu mult mai mari dacat investitia facuta in constructia lor. Cea mai mare parte din bani in plus, o reprezinta ideea.

Galeria completa a caselor speciale si ciudate o poti vedea pe Yahoo green .

casa Bila

Casa bila: Casa bila este construita din lemn, si a fost facuta de un cupul de canadieni in Columbia Britanica, foarte aproape de plaja. Casa are o singura incapere, este agatata cu cabluri de copaci si se misca atunci cand bate vantul.

Casa balonase

Casa balonease: Aceasta casa, careia i se mai spune Castelul de balonase, se afla in Franta si a fost conceputa de un designer care refuza materialele traditionale. Este o structura alveolara, cu o forma speciala, facuta din materiale neconventionale. Ecologica si practica spun cei care locuiesc in aceasta casa, balonasele locuibile sunt vesele si cu totul deosebite.

Casa cilindru

Casa cilindru: Casa cilindru este facuta intr-un siloz de cereale dezafectat. Este o casa speciala si foarte sclipitoare, care se afla in Utah, SUA. Casa a fost terminata in 2006 si din acel moment a fost permanent locuita. A suferit cateva modificari, in sensul ca silozului original i s-a pus un balcon, iar spatiul din interior, foarte generos, a fost impartit in doua etaje.

Casa cochilie

Casa cochilie: Casa se afla in Mexico City si a fost terminata in 2006. Are forma unei cochilii de melc si este facuta din materiale neconventionale, naturale, care nu au suferit nici o prelucrare ulterioara. Este foarte colorata, iar fatada are un mozaic vesel. Casa a fost conceputa de arhitectul Javier Sensonian si este exemplificarea teoriei lui, despre „Arhitectura organica”.

Casa de otel

Casa din otel: Este o casa speciala facuta din sticla si otel, care este imbracata intr-o cochilie de lemn care se poate deplasa dea lungul peretilor de sticla. Casa se acopera si se descopera in doar sase minute. Este o minune a tehnicii si se afla in Suffolk, in Marea Britanie.

Casa din munte

Casa din munte: Este o casa ecologica, in Colorado, SUA. Casa combina tehnica si modernismul cu cele mai vechi detalii arhitecturale. Este prietenoasa, frumoasa si foarte comoda.

Casa Nautilus

Reclame
Categorii:Cele mai
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: